سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و شنید مردى دنیا را نکوهش مى‏کند فرمود : ] اى نکوهنده جهان ، فریفته به نیرنگ آن ، به ژاژهایش دلباخته و به نکوهشش پرداخته . فریفته دنیایى و سرزنشش مى‏نمایى ؟ تو بر دنیا دعوى گناه دارى ، یا دنیا باید بر تو دعوى کند که گنهکارى ؟ دنیا کى سرگشته‏ات ساخت و چسان به دام فریبت انداخت ؟ با خفتنگاههاى پدرانت که پوسیدند ؟ یا با خوابگاههاى مادرانت که در خاک آرمیدند ؟ چند کس را با پنجه‏هایت تیمار داشتى ؟ و چند بیمار را با دستهایت در بستر گذاشتى ؟ بهبود آنان را خواهان بودى ، و دردشان را به پزشکان مى‏نمودى . بامدادان ، که دارویت آنان را بهبودى نداد ، و گریه‏ات آنان را سودى . بیمت آنان را فایدتى نبخشید ، و آنچه خواهانش بودى به تو نرسید ، و نه به نیرویت بیمارى از آنان دور گردید . دنیا از او برایت نمونه‏اى پرداخت ، و از هلاکتجاى وى نمودارى ساخت . دنیا خانه راستى است براى کسى که آن را راستگو انگاشت ، و خانه تندرستى است آن را که شناختش و باور داشت ، و خانه بى نیازى است براى کسى که از آن توشه اندوخت ، و خانه پند است براى آن که از آن پند آموخت . مسجد محبان خداست ، و نمازگاه فرشتگان او ، و فرود آمد نگاه وحى خدا و تجارتجاى دوستان او . در آن آمرزش خدا را به دست آوردند و در آنجا بهشت را سود بردند . چه کسى دنیا را نکوهد حالى که بانگ برداشته است که جدا شدنى است ، و فریاد کرده است که ناماندنى است ، گفته است که خود خواهد مرد و از مردمش کسى جان به درنخواهد برد . با محنت خود از محنت براى آنان نمونه ساخت ، و با شادمانى‏اش آنان را به شوق شادمانى انداخت . شامگاه به سلامت گذشت و بامداد با مصیبتى جانگداز برگشت ، تا مشتاق گرداند و بترساند ، و بیم دهد و بپرهیزاند . پس مردمى در بامداد پشیمانى بد گوى او بودند و مردمى روز رستاخیز او را ستودند . دنیا به یادشان آورد ، و یادآور شدند . با آنان سخن گفت و گفته او را راست داشتند . و پندشان داد ، و از پند او بهره برداشتند . [نهج البلاغه]

چکیده ای از اسلام

 

دوستان شما برایتان چه قدر مهم هستند؟؟!!

نقش دوست در زندگی شما چیست؟؟!

درباره دوستی چه مسائلی را در نظر می گیرید؟؟!

جواب ها


علی (کارشناس دینی) ::: شنبه 88/2/5::: ساعت 7:45 عصر

 

حوادث طبیعی علیرغم ظاهر یکسان برای همه اشخاص ثمره واحدی ندارد.
 یک زلزله برای انسان گناهکار عقوبت الهی است. که اگر از آن جام سالم به در برد و عبرت گیرد همین حادثه علیرغم بلا بودن یک نعمت نیز هست.
اما حوادث و مصیبت ها برای بندگان مقرب الهی سبب رشد درجه و تعالی معنوی آنهاست. حوادثی که گوهر درونی اولیاء الهی را تجلی می بخشد و صفات عالی آنها را به تصویر می کشد.
انسان هر مقدار هم تلاش کند هیچ گاه نخواهد توانست جلوی مصیبت ها و بلاها را بگیرد. اگر در درمان طاعون و وبا تا حدی موفق گشتیم بیماری جدیدی به نام ایدز خود را نمایان می سازد و ... واضح تر از همه اینکه انسان هیچگاه نمی تواند مانع مرگ شود.
اینجا دست قدرت الهی است که خود را نشان می دهد و به چشم عبرت بین می فهماند که همیشه در تحت دستانی قدرتمند قرار دارد. و باید به قادر مطلق پناه برد!

ادامه مطلب...


علی (کارشناس دینی) ::: شنبه 88/2/5::: ساعت 7:0 عصر

 

پیامبر اسلام (ص) شصت و سه سال عمر داشتند. در سن 25 سالگی ازدواج می کنند و تا سن 55 سالگی بیش از یک زن نداشته اند. اما بعد از این سن (که حتی در انسان های معمولی شهوت چندانی وجود نخواهد داشت) پیامبر (ص) ازدواج های متعدد دارند که نکات زیر در آن وجود دارد.
1- این کار در جامعه آن روز هیچ زشتی نداشته است. برای همین دشمنان فراوان پیامبر(ص) هرگز اشاره ای به این امر نداشته اند.
2- پیامبر(ص) هیچ زنی از انصار نگرفته اند بلکه از قبیله های دشمن خود و برای جلوگیری از جنگ های آینده همسرانتخاب می کردند امری که در جامعه متعصب جاهلی بسیار جدی بود.
3- به غیر از یک مورد تمام زنان پیامبر(ص) سن بالا داشتند و قبلا ازدواج کرده بودند.
4- این ازدواج ها در مقطعی اتفاق می افتد که مسلمانان درگیر جنگ هستند و از سویی همسران شهید باید مورد مهر جامعه قرار گیرند و پیامبر(ص) که الگوی جامعه بود با عمل خود دیگران را به این راه می خواند و از سوی دیگربا نفوذ در دل دیگران تا آنجا که ممکن است از جنگ و خونریزی جلوگیری می کنند.
5- جامعه نوپای اسلامی از لحاظ اقتصادی بسیار ضعیف است مردان در صفه کنار مسجد قرار می گیرند اما زندگی زنان در آنجا صحیح نیست و باید راهی دیگر اندیشه می شد. و الگوی جامعه باید با عمل خویش مشکل را حل کند.
6- در جامعه آن روز ازدواج با دختری به منزله کمک اقتصادی به خانواده او بوده است.(حفصه و ...)
7- پیامبر(ص) با عمل خود به دیگران می آموزاند که کنیزان را آزاد کرده و با ازدواج با آنان به آنها منزلت ببخشند.(جویریه و صفه)
8- رواج بعضی سنت های غلط مانند تارهای درهم تنیده شده است که نیرویی عظیم و اقدامی عملی برای اصلاح میخواهد.(زینب بنت جحش)
9- علاوه بر موارد فوق و بحث های مفصل درباره هر ازدواج، سنت و شیوه زندگی پیامبر(ص) و دوری او از زخارف دنیوی هیچ جای شکی برای آنکه چشم دیدن دارد باقی نمی گذارد. و آنکه خود خویشتن را از دریافت حقیقت محروم نموده باید به حال خویش رها کرد. 57

 ادامه مطلب...


علی (کارشناس دینی) ::: شنبه 88/2/5::: ساعت 4:23 عصر

 

این جمله رو روی خیلی از وسایل می نویسند.
حتما بارها اون رو دیدید! مخصوصا روی چیزهایی که میشه اونها رو خورد ولی خوردنش برای انسان ضرر داره!
اما خب چرا اطفال ؟؟!! مگه بزرگترها ضرری از خوردن این چیزها نمی برند؟؟!!
ببخشید اگه فکر می کنید دلیل این قضیه واضحه و من دارم سوال بیخودی  می پرسم خدمتتون عرض کنم اصلا هم این جوری  نیست.
شما میگید واضحه چون بچه هر چی گیرش بیاد اول میزاره توی دهانش
اما بزگترها عقل دارند این کار رو نمیکنند!
خب درسته که علت همینه اما من گفتم واضح بودنش رو قبول ندارم!
تازه یه مساله دیگه : بچه بعد اینکه گذاشت دهنش تشخیص میده خوبه یا بده
مثلا اگه داغ باشه  می سوزه و فوری از دهنش میندازه بیرون
یا مثلا خیلی بد مزه 
یا ...
یعنی شما قبول ندارید؟؟!!
آها بله ممکنه همون چند لحظه کوتاه هم خطرناک باشه
یا اصلا بچه نتونه تشخیص بده مثل خوردن قرص کپسول که مزه ای نداره
یا حتی تشخیص میده اما وقتی که کار از کار گذشته و کاملا خورده مثلا خوردن نفت
اما من بازهم میگم واضح نیست
فکر میکنید لج بازی میکنم؟؟!!
باور کنید این طوری نیست؟؟!!
اگه باور ندارید به یک سوال جواب دهید!
بچه بودن از نظر عمر به سال و ماه و روزه
اما بچه بودن در علوم و تخصص ها به چیه؟؟!!
احسنت به مقدار علم
یعنی هر چی بیشتر بدونی از بچگی در اومدی
خب حالا بگید ببینم تا الان چند بار مطلب تخصصی که توان تشخیص نداشتید خوبه یا بده مطالعه کردید؟؟!!
کی تشخیص میدید که جای آب - نفت خوردید؟؟!!
تازه خوندن متنی که توهین به مقدساته ایمان شما رو ضعیف نکرده ؟؟!!
حتی اگه تشخیص دادید که غلط میگن؟؟!!
حالا دیدی گفتم واضح نیست؟؟!!

ادامه مطلب...


علی (کارشناس دینی) ::: شنبه 88/2/5::: ساعت 3:56 عصر

<   <<   11   12      
>> بازدیدهای وبلاگ <<
بازدید امروز: 50


بازدید دیروز: 102


کل بازدید :186126
 
 >>اوقات شرعی <<
 
>> درباره خودم<<
مدیر وبلاگ : علی (کارشناس دینی)[60]
نویسندگان وبلاگ :
مصطفی (پاسخگوی دینی)
مصطفی (پاسخگوی دینی)[36]

مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
 
>>فهرست موضوعی یادداشت ها<<<
بیعت[2] . عرفان[2] . عشق . عقوبت الهی . علت دیدار حضرت موسی و حضرت خضر علیهما السلام . غیب . قرآن . کرامات امامان . گناهان انسان . گناهان شیعیان . مراجعه به حدیث . مرتد شدن مسلمان . مشورت عمر با امام علی(ع) . ملاک پذیرش روایات . موسیقی . نبوت . نماز جماعت . همسران پیامبر(ص) . وب گردی . وراثت امامان شیعه . ولایت فقیه . یزید . کعبه،تخریب . آیا ابلیس از فرشتگان بود؟ . اثبات خدا . اجبار در حجاب . اختیار . ازدواج . ازدواج امام علی(ع) با حضرت زهرا(س) . اصولی و اخباری . اظهار مکاشفات . اعجاز قرآن . افراط و تفریط . ام الصبیان . امام سجاد علیه السلام . امام سجادعلیه السلام . امامت . امامت ائمه افضلتر از مقام نبوت انبیا . انسانهای ما قبل حضرت آدم علیه السلام . اهمیت یک حدیث . اولین کتاب اصولی شیعه . بازدارندگی . بازی با کلمات . بدبینی . برزگان سرشناس شیعه . برهان وجوب و امکان . پیامبر . تحریف . تحریف قرآن . تحصیل . تخصص . تصوف . تصوف در اسلام . توسل . جبر . جن و تاثیر آن در انسان . جنگ با ایران . جنین و عدم اطلاع از جنسیت . حدیث شناسی . حدیث یو م الدار . حره . حضرت خضر علیه السلام . حضرت زهرا(س) . حضرت علی علیه السلام . حضور قلب . داستان . دست خدا . دعا . دعا نویسی . دوست . دوست داشتن . دوستی . دین . دین زوری . زنان . سقیفه . سیاست و اسلام . شهوت . شور مومنانه . شیعه . شیعیان . صیغه . عدم ذکر نام ائمه در قرآن . عدم گناه کردن پیامبران .
 
 
>>لوگوی دوستان<<
 
>>اشتراک در خبرنامه<<